Vitaal ouder worden door Omega-3?

Ouder worden gaat vanzelf. Daar hoef je niets voor te doen. Maar vitaal ouder worden, dat vraagt om een beetje extra aandacht. Omega-3 draagt bij aan een goede conditie. Fysiek én mentaal.

Onmisbaar

Omega-3 bestaat uit meervoudig onverzadigde vetzuren. Deze vetzuren zijn onmisbaar voor een goede gezondheid. Zo hebben de vetzuren EPA en DHA een gunstige werking op het hart. Onderzoek wijst bovendien uit dat de inname van DHA helpt de hersenfunctie normaal te houden.

Beter voor jou

Omega-3-vetzuren zijn essentieel voor iedereen die vitaal ouder wilt worden. Maar ons lichaam maakt deze vetzuren zelf niet aan. Daarom wordt een dagelijkse inname van Omega-3-vetzuren geadviseerd. Met Testa ben je verzekerd van een 100% plantaardig Omega-3 supplement en profiteer je optimaal van alle voordelen die Omega-3 je te bieden heeft. Testa haalt Omega-3 niet uit vis, maar uit gecultiveerde algen. Dit maakt de Omega-3 van Testa volstrekt zuiver van zware metalen, dioxines en PCB’s. Beter voor jou dus. En omdat de visstand geen last heeft van deze productie van Omega-3, is het ook beter voor de wereld.

Une autre question ou solution?